torsdag 24 november 2011

Hej!!
Några tags är alltid bra att ha såhär inför jul...;)
Jag har valt att distressa mina och stämpla med lite olika stämplar och dekorera enkelt med sötaste Tildorna från Magnolia!!

Den första går i brunt, Walnut stain och vintade photo är dynorna jag använt till denna.Tilda with snowheart, hon är ju så söt!!!!! Båda är som vanligt färglagda med copic ciao =)
Textstämpeln som syns på kanten är från Inkido och heter Stilla natt ;)) God Jul texten kommer också från Inkido... En "splash" med distress stain fick också va med...såååå kuliga att leka med!! =) Metallgranen är från Kort och Godt! Snöflingorna en punch från Martha Stewart, som för övrigt snart utgår...;)) (skynda skynda ;)))
Nästa tag går i roooosa!!!! FAVVO!!! Krispigt knastrigt isigt...mums!
Granen är från Magnolia och är bara sååå FIN!! Igen samma söta Tilda i annan färgskala... Snöflingorna man ser i bakgrunden är från Inkido... superfina! Distress stain "duttarna" på denna tag är pumice stone!
Stickles diamond på snöflingan (som är en Martha Stewart punch) Skillnaden mellan Stickles "star dust" och "diamond" är att "diamond" är varm i sitt glitter och "star dust" är kall..(tips om ni inte redan visste ;))) Fast de glittrar lika fint båda två =)
Kika in i Ljuva Änglars webshop!
Kram å må gott!!!
Sarah

2 kommentarer:

Susy sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Susy sa...

Åh så otroligt vackert, gillar ALLT du skapar!

KRAM SUSY