onsdag 19 oktober 2011

Altrad gablebox!

Hej på Er!!
Hoppas ni har det bra nu när kylan kryper sig på...passar bra då att sitta i pysselrummet ;)) eller för min del, i köket =)
Här kommer det en "gable box" jag fick av Eva, den är från Tryckeri Knappen (scrapboxing).


Jag färglade underbara Tilda från förra årets julkollektion i 4 nyanser warm grey, Copic ciao (som vanligt;)) Kolla in den nya julkollektionen från Magnolia!!!! Åhhh det är bara så VILL HA!!!!
Duttade lite stickles "platinum" på hennes stjärna. Biljetten "God Jul" kommer från Magnolia
Ännu en bild på Tilda....;)
Stjärnorna har jag stansat ut i grovt tyg med min spellbindersdie, en annan superfin stjärndie finns i butiken, den är från Sissix och lämpar sig bättre till tyg och tex chipboard. Rufsat alla kanter med DETTA verktyg! Blommorna kommer från lite olika tillverkare ;))
Ännu en bild på "biljettstämpeln"...den är såååå fin!! De skruvade frostiga sakerna kommer från Kort och Godt, likaså de "quillade"(?) blommorna...heter det så...?? Flower spins står det på förpackningen ;)) Har häftat lite här och där med de små söta häftklammorna som blir av den HÄR underbara apparaten...LOVE IT!!
Tofsen på sidan kommer från mina egna gömmor och sitter ursprungligen på ett annat band, pärlorna har jag fått av min svägerska "Tjockatanten", som  för övrigt är gästdt hos Ljuva Änglar i oktober. Lite olika band och "osteklut" har jag knutit fast  handtaget på boxen!
Pappren jag använt är "Poppy Design" Vibeke Spigseth, Et Vintereventyr och Ventetid. Pappren är i tjock kvalitet med lite skimmer.....sååå fina!! Jag har "duttat" gesso och Distress stickles picket fence lite här och där på alla stjärnor! Lite pärlor från Inkido sitter på varje sida på boxen.
Det superfina spetsbandet som går runt hela boxen finns också i butiken, det är egentligen ett sånt band man ska "trä" ett annat band i...men jag klippte "sönder" det ;)) Det var allt från mig denna onsdag, önskar Er alla en fortsatt bra vecka! Hoppas ni kikar in snart igen!! Kramar Sarah1 kommentar:

Ann-Charlotte's blogg sa...

Såååå vacker... gillar det svart vita temat.
Kram <3